Peab työpaikkana – Tavoitteenamme on olla rakennusalan paras työpaikka

Meitä työpaikastamme ylpeitä Peabilaisia on noin 15 000 henkilöä, joista Suomessa työskentelee yli 2000. Konsernimme yhtenä strategisena päätavoitteena on olla toimialansa paras työpaikka.

Peab on nykyaikainen ja eteenpäin katsova yritys, joka tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden hankkia kokemusta ja kehittää ammattitaitoaan hyvin erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Peabin Kunnon rakentaja -portaat tarjoavat mahdollisuuden edetä haalariharjoittelijasta sinne, minne oma kunnianhimo ja yhteiset tavoitteemme johtavat.

Lue lisää Kunnon rakentaja -portaista.

Yhtiössämme panostetaan paljon henkilöstön hyvinvointiin ja siinä on keskitytty erityisesti henkilöstöjohtamisen kehittämiseen, kuten esimiesvalmennuksiin ja prosessien parantamiseen.

Laaja työterveyshuolto, viihtyisä työympäristö ja monia muita etuja

Peab tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia työsuhde- ja henkilöstöetuja, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, lounas- ja kulttuuriedun sekä etuja yhteistyökumppaneilta. Työympäristöämme parannetaan jatkuvasti entistäkin turvallisemmaksi, viihtyisämmäksi ja myös ergonomialtaan toimivammaksi.

Tutustu tarkemmin toimintaamme ja tavoitteisiimme katsomalla Menestyssuunnitelma-videomme.

Opiskelijoille »

Harjoittelu, kesätyöt ja opinnäytetyöt Peabilla. Tutustu ja hae!

Kesätyöt ja harjoittelu Peabilla – Katso ja hae!

Peab on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat seuraaviin hyvän kesätyön periaatteisiin: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka, kirjallinen työsopimus ja todistus. Tutustu työpaikkoihin ja hae nyt »

Peab Yhdessä

Tutustu videon avulla monipuoliseen toimintaamme ja kohteisiimme, joista olemme erityisen ylpeitä.

Peabin arvot

Peabin arvot kuvaavat millaisia olemme ihmisinä, miten vastaamme asioista, miten työskentelemme, mitä voimme saavuttaa ja millaisena meidät tunnetaan. Arvot näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Henkilötietojen käsittely

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä rekrytointien yhteydessä Peabilla

Kunnon Rakentajan portaat!

Tutustu täältä Peabilaisten uratarinoihin ja lue miten voit edetä urallasi Peabilla Kunnon Rakentajan portaiden avulla!