Peab työpaikkana – Tavoitteenamme on olla rakennusalan paras työpaikka

Meitä työpaikastamme ylpeitä Peabilaisia on noin 16 000 henkilöä, joista Suomessa työskentelee yli 2000. Konsernimme yhtenä strategisena päätavoitteena on olla toimialansa paras työpaikka.

Panostamme henkilöstön kehitykseen ja hyvinvointiin

Peab on nykyaikainen ja eteenpäin katsova yritys, joka tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden hankkia kokemusta ja kehittää ammattitaitoaan hyvin erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Yhtiössämme panostetaan paljon henkilöstön hyvinvointiin ja siinä on keskitytty erityisesti henkilöstöjohtamisen kehittämiseen, kuten esimiesvalmennuksiin ja prosessien parantamiseen.

Laaja työterveyshuolto, viihtyisä työympäristö ja monia muita etuja

Peab tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia työsuhde- ja henkilöstöetuja, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, lounas- ja kulttuuriedun sekä etuja yhteistyökumppaneilta. Työympäristöämme parannetaan jatkuvasti entistäkin turvallisemmaksi, viihtyisämmäksi ja myös ergonomialtaan toimivammaksi.

Tutustu tarkemmin toimintaamme ja tavoitteisiimme katsomalla Menestyssuunnitelma-videomme.

Opiskelijoille »

Harjoittelu, kesätyöt ja opinnäytetyöt Peabilla. Tutustu ja hae!

Kesätyöt ja harjoittelu Peabilla – Katso ja hae!

Peab on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat seuraaviin hyvän kesätyön periaatteisiin: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka, kirjallinen työsopimus ja todistus. Tutustu työpaikkoihin ja hae nyt »

PEAB Yhdessä

Korjausrakentaminen - Hotelli Presidentti

Peabin arvot

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.