PEAB - Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Työllistämme Pohjoismaissa 15 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000. Markkinoiden laajin tarjonta perustuu neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen, asfaltointi, kiviaines ja betoni sekä nosturit. Peab-konsernin liikevaihto on 5.9 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. Vakavarainen pörssiyhtiö antaa meille hyvät lähtökohdat toiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen.

Peab Oy on merkittävä asuntorakentaja. Tämän lisäksi rakennamme päiväkoteja, kouluja, palvelukoteja, sairaaloita, toimistoja, toimitiloja, siltoja, satamia ja paljon muuta.

Peab Asfalt on Suomen suurin asfaltoija ja toimii kestävän ja ympäristöystävällisen tulevaisuuden hyväksi. Asfaltoimme ja pidämme kunnossa teitä valtakunnallisesti. Peab-konserniin kuuluvan Swerockin tarjontaan kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Liiketoimintaamme kuuluu myös Suomen johtava torninostureiden toimittaja Lambertsson.

Vastuullisuus ja välittäminen ovat toiminnallemme tärkeitä tekijöitä. Paikalliset ja sosiaaliset kriteerit ovat tärkeitä ja teemme elinkaaren kestäviä ratkaisuja. Olemme lähellä asiakasta ja vankan alueorganisaation lisäksi meillä on takanamme emokonsernimme vahva tuki.

Olemme ylpeitä työstämme ja osaamisestamme. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina.