Rakennusalan työpaikat: Töihin Peabille!

Peab-konsernin yhtenä strategisena tavoitteena on olla paras työpaikka. Haluamme tarjota arvojemme mukaisia, haastavia mutta palkitsevia työpaikkoja. Kehittyvä, henkilökohtainen, käytännönläheinen ja luotettava – Peabin arvot, jotka kuvaavat toimintaamme ja meitä Peabilaisia. Olemme ihmisinä arvojemme kaltaisia ja myös työskentelemme ja kannamme vastuun niiden mukaisesti.

Ilmoitamme kaikista Peabin avoinna olevista työpaikoista verkkosivuillamme. Katso avoimet työpaikat ja hae meille töihin!

Otsikko
Julkaisupäivä

Asfaltoinnin työpaikat

Tutustu täältä avoimiin työpaikkoihin Peab Asfaltilla

Swerockin avoimet työpaikat

Katso täältä avoimet työpaikat Swerockilla valmisbetoni- ja kiviainesliiketoiminnoissa

Kesätyöt ja harjoittelu Peabilla – Katso ja hae!

Peab on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat seuraaviin hyvän kesätyön periaatteisiin: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka, kirjallinen työsopimus ja todistus. Tutustu työpaikkoihin ja hae nyt »

Henkilötietojen käsittely rekrytoinnin yhteydessä

Hakiessasi Peabille töihin, sinusta kerätään tiettyjä henkilötietoja. Näitä ovat esimerkiksi nimi, puhelinnumero, koulutus ja tiedot aiemmista työpaikoista. Peab huolehtii henkilötietojen yksityisyydestä, ja henkilötietojen käsittelijänä olemme vastuussa näiden tietojen suojaamisesta henkilötietolain mukaisesti. Lue lisää!