Peabin liiketoiminta-alueet

Rakentaminen

Peab tunnetaan laadukkaasta asunto- ja toimitilarakentamisesta Suomen kasvukeskuksissa. Julkisrakentamisessa olemme olleet mukana sairaaloiden, päiväkotien ja koulujen laajennuksissa ja perusparannustöissä. Meillä on erityisosaamista korjausrakentamisessa.

Kiinteistökehitys

Kiinteistökehityksen ammattilaisemme ovat erikoistuneet erilaisten kiinteistöjen jalostukseen. Hankimme asiakkaiden tarpeet täyttäviä, liiketoiminnallista potentiaalia omaavia kohteita ja konseptoimme niihin moderneja koteja ja toimitiloja.

Infrarakentaminen

Palvelemme kaikilla infrarakentamisen osa-alueilla ja kunnossapidossa. Olemme rakentaneet Suomeen useita vedenkäsittelylaitoksia ja jätevedenpuhdistamoita. Myös kunnallistekniikan toteutuksesta meillä on kattava kokemus.

Asfaltointi

Peab Asfalt on yksi Pohjoismaiden suurimmista asfaltointiin erikoistuneista yhtiöistä ja Suomen suurin asfaltoija. Asfaltoimme kaiken autotalliluiskista, teistä ja silloista aina suuriin infrastruktuuriprojekteihin.

Betoni ja kiviaines

Swerockilta saat kiviainekset, valmisbetonit ja avolouhintapalvelut kattavasti ympäri Suomen, vuosikymmenten ammattitaidolla. Swerock on yksi pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla.

Nosturit

Lambertsson Oy / Nosturiasennus Virtanen on Suomen johtava torninostureita vuokraava yritys. Tällä hetkellä kalustoon kuuluu lähes 110 torninosturia, joista merkittävä osa on yli 500 Tm koneita. Torninostureita löytyy kokoluokassa 20 – 1400 Tm.