Kunnon rakentaja -portaita pitkin etenet Peabilla vaativampiin tehtäviin

Pyrimme tarjoamaan harjoittelijoillemme ja kesätyöntekijöillemme mahdollisimman monipuolisia tehtäviä ja laaja-alaisen kokemuksen sekä rakentamisen, että infra- ja betonialan työtehtävistä. Olemme yhdessä opiskelijoiden kanssa suunnitelleet Kunnon rakentaja -portaat. Se on malli, jonka mukana kasvat ja kehityt aina uuteen kiehtovaan tehtävään.

Haluamme sitouttaa hyvät tekijät kasvamaan ja kehittämään Peabin toimintaa yhdessä. Siksi rakensimme portaat, joita kokeneet tekijämme ovat valmiita kulkemaan kanssasi – kunnes jonain päivänä huomaat ehkä itse olevasi ohjaajan roolissa. Sitähän rakentaminen parhaimmillaan on, yhdessä kehittymistä ja oppimista.

Peabilla saat erinomaisen mahdollisuuden soveltaa teoriassa oppimiasi asioita käytännön työhön. Perehdytämme sinut työsuhteesi alussa työtehtäviisi ja harjoittelun aikana saat tukea nimetyltä ohjaajalta ja muilta ammattilaisiltamme.

Tutustu tästä Kunnon rakentaja -portaiden askelmiin:

Haalariharjoittelu

Rakentamisen perustehtävissä saat kokemusta työmaan toiminnasta, rakentamisen eri vaiheista ja työturvallisuudesta.

Työnjohto- ja tuotantoinsinööriharjoittelu

Avustavissa työnjohtotehtävissä tai tuotannon suunnittelutehtävissä pääset tutustumaan työmaan toimihenkilöiden toimintaan ja saat kokemusta viikkosuunnittelusta, työnjohtopalavereista ja työturvallisuuden hallinnasta.

Kesäpomo

Työnjohtotehtävissä saat kokemusta aikataulu- ja tehtäväsuunnittelusta, työmaan ohjauksesta ja johtamisesta. Saat oman vastuualueen työntekijöiden työnjohtajana.

Opinnäytetyö

Harjoittelujakson jälkeen tarjoamme mahdollisuuden projekti- ja opinnäytetyön tekemiseen. Opinnäytetyön ohjaajamme toimii apunasi aiheesi täsmentämisessä ja kehittämisessä.

Valmistuminen

Opintojesi jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa urallasi kehittymistä työsuhteessa Peabilla esimerkiksi työjohtajana, työmaainsinöörinä tai muissa asiantuntijatehtävissä.

Kunnon rakentaja

Peab on nykyaikainen ja eteenpäin katsova yritys, joka tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden hankkia kokemusta ja kehittää ammattitaitoaan.

 

Tutustu Peabilaisten uran portaisiin

Yksikönjohtaja Ilkan kokemuksia Peab-uralta

Ilkka Laakeristo aloitti kymmenen vuotta sitten Peabilla ja työskentelee nykyään korjausrakentamisen yksikönjohtajana. Monet eri tehtävät ja haastavat projektit ovat opettaneet hänelle paljon.

Kalle Kulman etapit Peabilla

Tampereen yksikönjohtaja Kalle Kulmala on tehnyt lähes 20-vuotisen Peab-uransa aikana töitä 12 eri nimikkeellä. Hänelle on karttunut jokaisella portaalla mukaan arvokkaita oppeja esimiehiltä, kollegoilta ja alaisilta.

Työnjohtaja Aleksin opit ja oivallukset Peabilla

Aleksi Hokkanen aloitti kahdeksan vuotta sitten Peabilla haalariharjoittelijana ja työskentelee nyt työnjohtajana.

Tuotantoinsinööri Roosa Närhi

Tuotantoinsinööri Roosa Närhi innostuu joka kerta, kun pääsee ratkomaan yllättäviä ongelmia Peabin työmaalla!

Projektipäällikkö Tuire Nikkanen

Kuusi vuotta Peabilla työskennellyt projektipäällikkö Tuire Nikkanen on oppinut rakennusalasta eniten työmailla – kirvesmiesten ja muiden ammattirakentajien kanssa. ”Olen päässyt näkemään hyvin monenlaista rakentamista ja saanut vetää kiinnostavia hankkeita."

Lassi Leinonen, työnjohtaja

Vastaava työnjohtaja Lassi Leinonen on ollut rakentamassa useita kerrostaloja Kuopioon. Vaikka hänen työnsä vaatii hyviä kommunikointitaitoja ja sosiaalisuutta, ujompikin pärjää rakennusalalla. ”Sitä ei katsota ylöspäin, kuka on kovin puhumaan, vaan sitä, kuka on kovin tekemään. Alalla menestyy, kun haluaa oppia ja hoitaa työnsä reippaasti ja lu...

Niko Vuorimaa, työnjohtaja

Niko Vuorimaa aloitti Peabin haalariharjoittelijana vuonna 2018. Nyt hän työskentelee työnjohtajana Pohjanmaat-yksikössä Seinäjoella. ”Rakentamisessa innostaa se, kun näkee oman työnsä tuloksen. Meillä Peabilla on hyvä yhdessä tekemisen meininki.”

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.