Saneeraamme toimitiloja

Asiantuntemuksen ja laajan kokemuksen ansiosta tarjoamme ammattimaisen projektinhallinnan ja laadukkaan lopputuloksen, olipa kyseessä sitten julkisrakennuksen perusparannus tai vaikka vanhan toimistotilan modernisointi. Meille on tärkeää kunnioittaa jokaisen kohteen erityispiirteitä ja löytää toimivat sekä kohteeseen sopivat ratkaisut. Tärkeimpiä tavoitteitamme ovat laadukas työn jälki ja tyytyväinen asiakas.

Erikoisosaamista kohteissa, jotka vaativat tavallista enemmän

Tietyt toimitilakohteet vaativat korjaushankkeen toteuttajalta enemmän kuin toiset. Syynä voi olla esimerkiksi kohteen historiallinen status, vaativat rakennustekniset ratkaisut, sijainti logistisesti haastavassa paikassa, tiukka aikataulu tai kohteen projektinaikainen käyttötarve. Peabilla on kokemusta näistä kaikista.

Vahvaa projektinhallintaa ja hankintaosaamista

Meille projektinhallinta tarkoittaa konkreettisia asioita, kuten pitävää aikataulutusta ja budjetointia. Jos vastaan tulee yllätyksiä, ongelmat ratkotaan nopeasti. Säännöllinen raportointi ja dokumentaatio sekä tiivis kokouskäytäntö antavat tilaajalle havainnollisen mahdollisuuden seurata projektin kulkua. Kun tieto kulkee, kaikki osapuolet ovat selvillä tilanteesta, eikä väärinkäsityksiä synny. Hankinta-ammattilaisemme osallistuvat projektin raamitukseen alusta lähtien ja laativat kustannustehokkaat hankintapaketit mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Luottokumppanit tuovat varmuutta projektiin

Kiinnitämme erityistä huomiota alihankkijoiden valintaan. Edellytämme kumppaneiltamme tarkoin määriteltyjä kriteerejä, kuten taloudellista vakautta ja todennettavia referenssejä. Peab toimii hyvin läpinäkyvästi alihankkijoiden suhteen. Pyrimme aina käyttämään avainalihankkijoitamme. Jos asiakas haluaa tuoda projektiin omia kumppaneitaan, sovimme alihankkijoiden kanssa yhteistyön ja työmaan selkeistä pelisäännöistä. Peabilla on testattu toimintamalli alihankkijoiden ohjauksessa ja valvonnassa, mikä takaa töiden sujuvuuden ja laadun.

Referenssikohteet - toimitilasaneeraus

Tapiolan koulu

Tapiolan koulun ja lukion, alun perin Tapiolan yhteiskoulun, kahdessa vaiheessa 1958 ja 1960 valmistuneen alkuperäisen rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Jorma Järvi. Rakennusta on laajennettu vuosina 1967–68 ja 1986–88. Rakennuksessa on tehty lisäksi myöhempiä peruskorjauksia ja tilamuutoksia. Erityiseksi kohteen tekee se, että kaikissa laa...

Kampin Huippu

Kampin Huippu sijaitsee ydinkeskustassa, Annankadun ja Kansankoulunkadun kulmassa. Se koostuu kolmesta kiinteistöstä: vuonna 1955 rakennetusta Oy Kampintalosta, vuonna 1987 valmistuneesta KOy Annankatu 32:sta sekä vuonna 1923 rakennetusta KOy Kampinmäestä.

ABB

Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevan ABB:n tuotantolaitoksen elektroniikkatehtaan tiloja saneerattiin ja perusparannettiin. Saneerattava alue sisälsi E-toimiston 3. ja 4. kerrokset, A-portaan sekä IV-konehuoneen. Tämän lisäksi kohteen B- ja D-portaissa ikkunat muutettiin moderneiksi sähköistetyiksi savunpuistoikkunoiksi.

Ota yhteyttä

Ilkka Laakeristo

Yksikönjohtaja, PKS korjausrakentaminen

Puhelin: +358 40 767 6187
Sähköposti: ilkka.laakeristo@peab.fi