Oppilaslaitosyhteistyö osana liiketoiminnan kehittämistä

Yhteistyö alan oppilaitosten kanssa on tärkeä osa toimintaamme. Teemme aktiivista ja monipuolista yhteistyötä muun muassa Tampereen teknillisen yliopiston ja Helsingin Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa.

Olemme vuosittain mukana oppilaitosten rekrytointipäivissä ja muissa tapahtumissa. Tapaamme mielellämme rakennusalasta kiinnostuneita nuoria ja kerromme harjoittelu- ja työmahdollisuuksista Peabilla. Tarjoamme opiskelijaryhmille myös mahdollisuuden tutustua erilaisiin työmaihimme ympäri Suomen. Ryhmiä otetaan vastaan mielellään myös Ruotsissa oleville työmaillemme.

Teetämme vuosittain parikymmentä diplomi- ja muuta päättötyötä. Opiskelijoiden osaamisen, innostuneiden ja yritteliäisyyden ansiosta saamme laadukkaita selvityksiä ja tutkimuksia, joita myös hyödynnämme Peabin toiminnassa. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on oma aihe jo valmiina. Opinnäytetyön ohjaajamme toimii apunasi aiheesi täsmentämisessä ja kehittämisessä.

Metropoliassa Peabin kurssilla opiskelijat näkevät oikeaa elämää

Metropolia-ammattikorkeakoulun rakennusalan opiskelijat ovat useana vuonna saaneet valittavakseen Peabin järjestämän kurssin, jossa pureudutaan esimiestyöhön ja työelämätaitoihin.

Metropolian rakennusalan opiskelijat perehtyivät johtamiseen ja itsensä kehittämiseen Peabin kurssilla

Peab ja Metropolia Ammattikorkeakoulu tiivistävät pitkään jatkunutta hyvää yhteistyötään. Näkyvin esimerkki yhteistyöstä on Peabin järjestämä esimiestyön ja johtamisen kurssi insinööri- ja rakennusmestariopiskelijoille, joka on järjestetty jo kaksi kertaa.

Katso video mitä mieltä opiskelijat olivat kurssista

Peabilla on Metropolia ammattikorkeakoulussa virallinen viiden opintopisteen Esimiehenä vai asiantuntijana rakennustyömaalla -kurssi. Syksyllä 2018 järjestetyn kurssin viimeinen luento pidettiin 7.12. Peabin omissa tiloissa Ultimes Business Gardenissa Pitäjänmäellä, jossa myös oheinen video tehty.

Peab-opettaja uudistamassa rakennusalan koulutusta

Hauska tavata! Olen Peab-opettaja Jari Tyni. Tehtäväni on vahvistaa rakennusalan oppilaitosten ja työelämän yhteyksiä. Siksi kierrän Suomen ammattioppilaitoksia ja autan muun muassa järjestämään oppisopimuskoulutusta ja harjoittelupaikkoja Peabilla. Pidän myös koulutuksia ja kerron mielelläni rakentamisesta ja rakennusalasta. Lue lisää!

Yhteyshenkilö / Diplomi- ja opinnäytetyöt

Timo Laapio

Kehitysjohtaja

Puhelin: +358 40 5701 019
Sähköposti: timo.laapio@peab.fi