Rakennusalan kesätyöt ja harjoittelu Peabilla

Tarjoamme harjoittelijoillemme ja kesätyöntekijöillemme mahdollisimman monipuolisia tehtäviä ja laaja-alaisen kokemuksen sekä rakentamisen että infra- ja betonialan työtehtävistä. Saat erinomaisen mahdollisuuden soveltaa teoriassa oppimiasi asioita käytännön työhön. Perehdytämme sinut työsuhteesi alussa työtehtäviisi ja kerromme työturvallisuuteen liittyvistä toimintaperiaatteistamme.

Kesätyökokemuksia Peabilla

Anna, Espoo

Annan kesä kuluu haalariharjoittelussa Espoon Keilaniemessä Peabin työmaalla. Lue Annan ensimmäisestä kesätyökokemuksesta »

Robert, Oulu

Kun minulta kysytään, miksi opiskelen rakennusinsinööriksi, vastaus on selvä: koska minulla on vahva kiinnostus rakentamiseen! Lue Robertin ajatuksia kesäharjoittelusta Peabilla »

Anton, Helsinki

Peabilla olen oppinut valtavasti tulevasta ammatista ja koko rakennusalasta. - Anton, Golden Eye työmaa, Jätkäsaari

Tuomas, Helsinki

Peabin tiimiin oli helppo tulla. Työkaverit ottivat hyvin vastaan ja pääsin heti alusta asti oikeisiin töihin. - Tuomas, Aleksis Kiven peruskoulun työmaa

Aapo, Hyvinkää

Peabilla olen oppinut mitä on laadukas rakennustuotanto ja miten se tehdään. - Aapo, Hyvinkään sairaalan työmaa

Me rakennamme koko kesän

Kesätyö Peabilla tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Kuusi kesätyöntekijäämme kertoo, miten työt ovat sujuneet ja mitä uusia taitoja on tullut opittua. Lue lisää >>

Työelämään tutustuminen Rakennusalalla

Tällä videolla pääset Saulin mukana selvittämään mistä työelämään tutustumisessa raksalla on oikein kysymys! Miten kannattaa valmistautua? Mites turvallisuus? Ja kenen mukana siellä oikein kulkee? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus tästä videosta. Harkitse rohkeasti raksalle TETiin menemistä ja kysy opolta lisätietoja!

Peab mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Peab on ollut mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa vuodesta 2016 alkaen ja sijoittunut useampana vuotena kymmenen parhaan joukkoon kesäduunikilpailussa, joka järjestetään vuosittain kampanjaryhmän toimesta. 

Kampanjaan osallistuvat kesätyönantajat sitoutuvat seuraaviin periaatteisiin: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.