Peab rakentaa suomalaista yhteiskuntaa – tutustu kohteisiimme

Me Peabilla olemme ylpeitä työstämme ja osaamisestamme. Rakennamme koteja, joissa ihmisten on hyvä asua. Rakennamme toimitiloja, joissa ihmisten on hyvä tehdä töitä. Rakennamme päiväkoteja ja kouluja, joissa on hyvä kasvaa ja oppia. Rakennamme sairaaloita ja terveyskeskuksia, joissa kaikilla on turvallista olla.

Rakennamme myös hotelleja, museoita, kauppoja, kirkkoja ja tuotantolaitoksia – ja näissä kaikissa tärkein periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Panostamme erityisesti kosteudenhallintaan, sillä haluamme, että ihmiset saavat asua ja työskennellä terveissä taloissa.

Peab on Suomessa myös merkittävä korjausrakentaja. Yhteiskunnan muuttuessa teemme muutoksia rakennusten käyttötarkoitukseen. Olemme myös korjanneet useita kansallisia arvorakennuksiamme.

Peabilla on vahva rooli suomalaisen yhteiskunnan rakentajana ja kehittäjänä. Katso tästä, missä kaikessa olemme mukana ja tutustu referenssikohteisiimme.

Rakennamme kunnon kauppoja

Rakennamme vuosittain lukuisia kauppoja ympäri Suomen. Kokeneena yhteiskuntarakentajana haluamme olla mukana luomassa ihmisille palveluita, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Rakennamme kunnon koteja

Me Peabilla rakennamme vuosittain lähes tuhat kerrostaloasuntoa eri puolille Suomea, eniten kasvukeskuksiin. Suomalaiset arvostavat koteja, joissa arkipäivän toiminnot sujuvat mukavasti. Tutustu referenssikohteisiin!

Rakennamme kunnon kouluja ja päiväkoteja

Me Peabilla rakennamme laadukkaita kouluja eri-ikäisille oppijoille ympäri Suomen. Kunnon koulu palvelee opettamista ja oppimista parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme myös tunnustettu koulujen peruskorjausten erikoisosaaja.

Rakennamme kunnon sairaaloita ja terveyskeskuksia

Me Peabilla olemme kokeneita yhteiskuntarakentajia. Tällä tarkoitamme vastuullista ja kestävää toimintaa. Sairaalarakentaminen on erittäin vastuullista, ja meillä on siitä laaja kokemus. On tärkeää, että myös me rakentajat ymmärrämme henkilökunnan ja potilaiden tarpeita kokonaisvaltaisesti. Tutustu referensseihin!