Toimitilarakentaminen

Harvinaisen toimivia tiloja yrityksille ja muille yhteisöille

Peab kehittää ja rakentaa yrityksille tarkoitettuja nykyaikaisia toimitiloja. Business Garden -konseptilla toteutetuissa kiinteistöissä tärkeintä ei ole osoite, seinät tai katto, vaan modernin yrityksen ja sen työntekijöiden tarpeista lähtevä suunnittelu. Yrityksille Business Garden tarjoaa liiketoimintaa aidosti tukevan sijoittautumisratkaisun, työntekijöille puolestaan työhyvinvointia lisäävän, inspiroivan työympäristön. Tutustu esimerkiksi LEED Platina -sertifioituun toimitilataloon Ultimes Business Gardeniin osoitteessa businessgarden.fi

Toteutamme toimitiloja myös julkisen sektorin asiakkaille. Mittava kokemuksemme kattaa niin perinteisen urakoinnin projektit kuin myös esimerkiksi elinkaarihankkeet. Viime vuosien aikana olemme rakentaneet Suomeen muun muassa uusia sairaaloita, museoita, liikuntatiloja ja virastoja.

Myös kauppakeskukset ja muut kaupalliset tilat kuuluvat osaamiseemme. Olemme esimerkiksi rakentaneet sekä Kuopion että Raision Ikea-tavaratalot.

Mikäli teillä herää tarve uusien toimitilojen hankkimisesta ota yhteyttä! Asiantuntemuksemme auttaa toteuttamaan tarpeisiinne räätälöidyt, tila- ja energiatehokkaat sekä muuntojoustavat toimitilat.

Ota yhteyttä!

Jarkko Mattila

Yksikönjohtaja, PKS Toimitilarakentaminen

Puhelin: +358 40 729 9075