Tuotantoinsinööri laskentaan

Paikkakunta Oulu

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt yli 50 hengen joukkoomme Ouluun tuotantoinsinööriä laskentaan.

Monipuolisessa tehtävässä osallistut kilpailu- ja neuvottelu-urakkakohteiden kustannuslaskentaan sekä työmaiden tavoitearvioiden laadintaan yhteistyössä yksikön tuotanto- ja hankinta-organisaation kanssa hankkeiden käynnistämisvaiheessa.

Tehtäviisi kuuluvat myös työmaiden valmisteluun, kustannusseurantaan, aikataulutukseen ja laadun varmistamiseen osallistuminen. Tukenasi ovat koko yksikön organisaatio ja nykyaikaiset laskentaohjelmat.

Sinulla on rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet tarkka ja huolellinen sekä matemaattinen ja analyyttinen. Työskentelytapasi on systemaattista ja oma-aloitteista. Sinulla on halua oppia uutta ja aito kiinnostus laskennan tehtäviin.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 26.7.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Kangas & Svinhufvud Oy:ssä Martti Kangas.

Viimeinen hakupäivä 26.7.2019

Hae
Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Martti Kangas

Puhelin: +358 40 700 7754

Paikkakunta

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.