Lakimies

Paikkakunta Helsinki

Haemme nyt rakennus ja kiinteistöalan Lakimiestä. Lakimiehen tehtäviin kuuluu Peabin liiketoimintayksikköjen tukeminen juridisesta näkökulmasta, sopimusten laatiminen ja kommentointi sekä muu tarvittava oikeudellinen neuvonanto rakennushankkeissa, kiinteistöjärjestelyissä ja yhtiöiden hallinnossa. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan johdon kanssa, tavoitteena tarjota erinomaista juridista palvelua joka palvelee liiketoiminnan tarpeita, varmistaen että yhtiön compliance säädöksiä noudatetaan. Työparina sinulla on Peab Suomen Legal Counsel.     

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (OTM) ja muutaman vuoden työkokemus rakennus- ja kiinteistöalan juridiikasta esimerkiksi asianajotoimistosta, rakennus- tai muulta kiinteistö-alan toimijalta. Tehtävä edellyttää ensisijaisesti sopimusoikeuden käytännön osaamista, hyödyksi on rakentamista koskevien yleisten sopimusehtojen (YSE) tunteminen, kokemus asuntokauppaliiketoiminnasta, kiinteistöliiketoiminnasta, transaktioiden hoitamisesta sekä julkisista hankinnoista. Kokemus yhtiöoikeudesta lasketaan eduksesi.

Tehtävässäsi käytät sujuvasti suomen ja englannin kieltä, ruotsin kielen taito on eduksi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sinulla on kyky tiivistää asioita ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten ja sidosryhmien kanssa. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen sekä analyyttinen  työotteeltasi. Tartut rohkeasti vaikeisiinkin kysymyksiin ja uskallat ottaa kantaa.

Tarjoamme sinulle haastavat ja monipuoliset työtehtävät, työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä tehtävässäsi johtavassa pohjoismaisessa rakennus- ja kiinteistöalan yrityksessä. Työyhteisössämme on hyvä ilmapiiri ja täällä pystyt vaikuttamaan ja kehittymään ammatillisesti. Meillä olet mukana kehittämässä liiketoimintaamme edelleen ja pääset osaksi menestystarinaamme.

Mikäli uskot, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 26.2.2019 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-13688. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Marcus Jensén puh 040 5517741.

Viimeinen hakupäivä 26.2.2019

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Paikkakunta

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.