Talousjohtaja

Paikkakunta Pääkaupunkiseutu

Peabin visiona on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Haemme nyt talousjohtajaa vastaamaan Peab Suomen talousasioista ja palveluyksikön toiminnoista. Palveluyksikön toiminnot sisältävät yhtiön talous-, laki-, IT- ja palkanlaskentapalvelut, talous- ja HR-järjestelmät sekä näihin liittyvän projektinhallinnan.

Talousjohtajana tuet Suomen liiketoimintayksiköitä ja olet avainasemassa Peab Suomen johtoryhmässä. Sinulla on soveltuva akateeminen tutkinto ja vähintään 5-10 vuoden työkokemus vastuullisista talousjohdon tehtävistä, mieluusti rakennus- tai kiinteistöalalta tai projektiliiketoiminnasta. Kokemuksen kiinteistökehityksestä ja yrityskaupoista katsomme eduksesi.

Sinulla on hyvät esimiestaidot ja olet tottunut johtamaan organisaation toimintoja siten, että ne palvelevat liiketoiminnan tarpeita. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Sujuvan ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi. Hallitset hyvin erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa työskentelyn.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, laajan toimenkuvan ja mahdollisuuden kehittää taitojasi johtavassa pohjoismaisessa rakennus- ja kiinteistöalan yrityksessä. Meillä olet mukana kehittämässä liiketoimintaamme edelleen ja pääset osaksi menestystarinaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Rantala, puh. 040 822 7042 tai Marcus Jensén, puh. 040 5517741. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 27.1.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-13563.

Viimeinen hakupäivä 27.1.2019

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Paikkakunta

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.