TEOLLISUUS

Päällystysliiketoiminta

Peab Asfaltissa huolehdimme niin pienten teiden kuin suurten infrastruktuuriprojektienkin asfaltoinnista ja kunnossapidosta, jotta voit matkustaa aina turvallisesti. Peab Asfalt toimii kestävän ja ympäristöystävällisen tulevaisuuden hyväksi. Minimoimme ympäristövaikutuksemme kierrättämällä asfalttia, kehittämällä energiatehokkaita asfalttipäällysteitä ja muuttamalla asfalttituotantomme hiilidioksidineutraaliksi.

Peab Asfaltilta saat päällystämisen ja asfaltoinnin palvelut Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Oma tuotekehityksemme ja tarkka laadunvalvonta varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

Valmisbetoni ja kiviaines

Swerock on valmisbetonin ja kiviainesten sekä niiden käyttöön liittyvien palveluiden, mm. laadunvalvonnan ammattilainen.

Swerockin nykyaikaiset tehtaat ja kalusto yhdessä hyvin koulutetun ja joustavan henkilökunnan kanssa takaavat täsmälliset ja joustavat betonitoimitukset. Kaikki tehtaamme kuuluvat kolmannen osapuolen valvontaan. Puolueeton ja säännöllinen laaduntarkastus varmistaa, että tuotteemme ovat luotettavia ja korkealaatuisia.

Kiviainesliiketoiminnassa Swerock on Suomen johtava jalostettujen kiviainesten valmistaja. Kiviainesliiketoimintaan kuuluvat avolouhinta, murskaus ja seulonta. Kiviaineksia myydään noutona tai toimitetaan asiakkaalle sopimuksen mukaan. Swerockin palveleva organisaatio toimii lähellä asiakasta.

Nosturit

Lambertsson Oy / Nosturiasennus Virtanen on Suomen johtava torninostureiden vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Pienistä hydraulilinkuista jopa  100m metrin vapaisiin seisontakorkeuksiin yltäviin 1330 tonnimetrin torninostureihin ulottuva nosturikalustomme mahdollistaa tehokkaan tavaransiirron kaikenkokoisilla työmailla. Ammattitaitoinen asennus-, huolto- ja kuljettajahenkilökuntamme yhdistettynä kaluston suureen volyymiin ja jatkuvaan modernisointiin takaavat onnistuneen lopputuloksen kohteen nostosuunnittelusta lopputoteutukseen.