Kiinteistökehitys Peabilla – asunnot, toimitilat ja maanhankinta

Kiinteistökehityksessä palvelemme asiakkaitamme kolmella toimialueella: asunnot, toimitilat ja maanhankinta. Oli asiakkaana sitten asunnon ostaja, kiinteistösijoittaja tai maanomistaja, meillä kiinteistökehitys lähtee aina kiinteistön loppukäyttäjän ja asiakkaan tarpeesta. Panostamme siihen, että ymmärrämme suunnitteilla olevan rakennuksen käyttäjäkuntaa ja sitä, mitä he kiinteistöltä toivovat ja mitä he siinä arvostavat.

Kiinteistökehittämisen palveluihimme lukeutuvat:

  • Hankekehitys
  • Maanhankinta
  • Projektikehitys
  • Yhtiöhallinto
  • Kiinteistön markkinointi ja myynti
  • Asiakaspalvelu.

Kuljemme asiakkaan mukana kiinteistökehityshankkeen kaikissa vaiheissa. Tarvittaessa autamme myös rahoituksen järjestämisessä.

Kiinteistökehityksen vaiheet - Maanhankinnasta suunnitteluun ja rakentamiseen

Hankimme kiinteistökehitystä varten maa-alueita. Konseptoimme ja suunnittelemme näille maa-alueille toimitiloja tai asuinalueita ja koteja.

Palvelemme suomalaisissa kasvukeskuksissa kahdeksassa alueyksikössä.  

Kestävää kiinteistökehitystä - Rakennamme kunnolla

Kuten kaikessa toiminnassamme, myös kiinteistökehityksessä periaatteenamme on rakentaa kiinteistö kerralla kuntoon. Kiinteistön on palveltava käyttäjiään pitkään ja oltava omistajalleen kannattava sijoitus. Panostamme laadukkaaseen rakentamiseen, ammattitaitoiseen suunnitteluun ja toimivaan viestintään projektin aikana. Otamme myös kosteusongelmien ehkäisyn erityisen vakavasti. Tutustu lisää tapaamme rakentaa »

Ota yhteyttä:

Juha-Pekka Eskola

Liiketoimintajohtaja, kiinteistökehitys (asunnot)

Puhelin: +358 40 0381 953

Peter Lindeberg

Liiketoimintajohtaja, kiinteistökehitys (toimitilat)

Puhelin: +358 40 5351 939
Sähköposti: peter.lindeberg@peab.fi