Ammattiylpeys

Me teemme yhtä maailman tärkeimmistä töistä – rakennamme koteja ihmisille. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja haluamme tehdä asiat kunnolla. Emme piilota virheitä, vaan opimme niistä ja kannamme vastuumme. Rakennamme niin kuin tekisimme itsellemme.

Ammattiylpeyteen kuuluu ehdottomasti ammattitaidon kehittäminen. Meidän on pysyttävä avoimena uusille työtavoille. Haluamme myös auttaa uusia osaajia rakennusalalle kertomalla aktiivisesti työmme hyvistä puolista.

Historia pölisee Vaasassa

Historian lehtien havinaa Peabin Vaasan hallintotalon työmaalla. Osaavat korjausrakentamisen ammattilaiset asialla. Peab Oy vastaa kokonaisurakoitsijana Vaasan hallintotalon peruskorjauksesta.

Kunnon rakentaja korjaa alan mainetta

Peabin teettämän tutkimuksen mukaan 66 prosenttia suomalaisista kokee, että ennen rakennettiin paremmin. Perinteiset hirsitalot kelpaavat vielä sadankin vuoden jälkeen, mutta nykyrakentamista piinaavat liian kireät aikataulut ja sisäilmaongelmat.

Ilman korttia ei työmaalle ole asiaa

Suomalaiset uskovat, että rakennusalalla rehottaa edelleen harmaa talous. Tosiasiassa verottajan ja rakennusalan tiukka linja on onnistunut kitkemään alalta veronkiertoa.

Esa Koski Peab


”Kunnon rakentaminen on sitä, että kun talo on valmis, niin pystyy sanomaan, että me ollaan tuo tehty.”

Esa Koski
Vastaava työnjohtaja

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.