Rakennamme kunnolla – kannamme vastuumme

Visiomme on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Kunnianhimoisen tavoitteen saavuttaminen lähtee henkilökohtaisesta asennoitumisesta. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että olemme tuon rakentaneet.

Suomalaisissa olosuhteissa kosteudenhallinta nousee suurimpaan rooliin, kun puhutaan terveistä taloista. Me otamme kosteusongelmien ehkäisyn erityisen vakavasti. Otamme käyttöön Kuivaketju10-toimintamallin kaikilla omaperusteisilla työmaillamme vuoden 2019 alusta alkaen.

Kerralla kuntoon

Kaikille rakennusprosessin osapuolille on tärkeää, että jokainen työvaihe tehdään vain kerran ja huolellisesti loppuun saakka. Kyse on oikeiden resurssien järjestämisestä oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Kaikki lähtee kuitenkin henkilökohtaisesta osaamisesta ja periaatteesta: kerralla kuntoon.

Kerralla kuntoon -tekemisen tärkeitä taustatekijöitä ovat ammattitaitoinen suunnittelu ja toimiva informaationkulku. Myös tekemisen dokumentointi on tärkeä osa työtä.


”Tuotantoinsinöörinä olen työmaalla vastuussa siitä, että toimistossa laaditut suunnitelmat ovat toteuttavissa järkevästi ja laadukkaasti.”  


Eero Lehtinen
Tuotantoinsinööri

Eero Lehtinen Peab

Ammattiylpeys

Me teemme yhtä maailman tärkeimmistä töistä – rakennamme koteja ihmisille. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja haluamme tehdä asiat kunnolla. Emme piilota virheitä, vaan opimme niistä ja kannamme vastuumme. Rakennamme niin kuin tekisimme itsellemme.

Ammattiylpeyteen kuuluu ehdottomasti ammattitaidon kehittäminen. Meidän on pysyttävä avoimena uusille työtavoille. Haluamme myös auttaa uusia osaajia rakennusalalle kertomalla aktiivisesti työmme hyvistä puolista.

 

Esa Koski Peab


”Kunnon rakentaminen on sitä, että kun talo on valmis, niin pystyy sanomaan, että me ollaan tuo tehty.”

Esa Koski
Vastaava työnjohtaja

Kosteudenhallinta

Kosteudenhallinta alkaa jo suunnittelupöydältä. Varaudumme aikatauluissa ja työjärjestyksissä materiaalien suojaukseen sekä riittäviin kuivumisaikoihin. Ajantasaisten toimintamallien lisäksi on kyse pitkälti myös asenteesta. Virheisiin ja havaittuihin epäkohtiin puututaan nopeasti.

Konkreettinen esimerkki vakavasta suhtautumisestamme kosteudenhallintaan on käyttöönottamamme Kuivaketju10-toimintamalli. Toimintamallin avulla pyritään estämään kosteusvaurioiden synty kaikissa rakennusprosessin vaiheissa. Lue lisää RALA ry:n verkkosivuilta: kuivaketju10.fi

”Meillä jokaisesta huoneistosta mitataan betonin kosteus, jotta voimme olla täysin varmoja siitä, että rakennettavat asunnot ovat kuivia ja pinnoitettavissa.”

Tommi Humala
Vastaava työnjohtaja

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.