Konsernin joulutervehdys

Tänä vuonna Peabista on tullut YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n ylpeä kumppani. UNHCR pelastaa ihmishenkiä ja taistelee pakolaisten oikeuksien puolesta.

Tämän vuoden joululahja tarkoittaa, että panostamme Better Shelter, Parempi Suoja -ratkaisuihin. UNHCR pyrkii jatkuvasti parantamaan pakolaisten asumista. Tämä uudentyyppinen hätäasuminen tarjoaa paremman suojan pidemmäksi ajaksi kuin perinteiset teltat. Pakomatkalla olevat perheet saavat turvallisemman nukkumispaikan valtavan stressin aikana.

Talven tullessa paossa olevat ihmiset ovat erityisen haavoittuvia. Monissa maailman osissa - ja etenkin Syyrian ympäristömaissa - miljoonat ihmiset asuvat väliaikaisissa asunnoissa, joita on usein kylmän aikaan vaikea lämmittää. Silloin pakolaiskodit ovat turvallisempi ratkaisu, joka tarjoaa useita etuja telttaan verrattuna. UNHCR:n pakolaiskoti "Better Shelter" tarjoaa pakolaisten perheille turvallisen ja ympäristöystävällisen kodin. Pakolaissuojien asunnoissa on lukittava ovi, avattavat ikkunat, vahvat seinät ja ne on eristetty. Aurinkopaneeli toimittaa kodille sähköä.

Jos jossain vaiheessa olet Tukholmassa, voit tutustua todelliseen "Better Shelter"-kotiin Hamngatanin Galleriassa. Siellä UNHCR:llä on näyttely, joka esittelee tärkeää työtään.