Monipuolisia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja

Tarjoamme harjoittelijoillemme ja kesätyöntekijöillemme mahdollisimman monipuolisia tehtäviä ja laaja-alaisen kokemuksen sekä rakentamisen että infra- ja betonialan työtehtävistä. Saat erinomaisen mahdollisuuden soveltaa teoriassa oppimiasi asioita käytännön työhön. Perehdytämme sinut työsuhteesi alussa työtehtäviisi ja kerromme työturvallisuuteen liittyvistä toimintaperiaatteistamme.

Kesätyökokemuksia Peabilla

Jutta, Tampere

Rekrytointitilaisuudessa minulle jäi positiivinen kuva Peabista. Tilaisuudessa oli useita eri rakennusliikkeitä rekrytoimassa työntekijöitä, mutta Peabin pisteellä oli selvästi rennoin ja positiivisin ilmapiiri. Tuli tunne, että haluan Peabille töihin. Lue Jutan koko haastattelu klikkaamalla tästä.

Otto, Kuopio

Peabilla on hyvä yhteishenki. Ehdottomasti haluaisin olla Peabilla töissä jatkossakin. Peab on kunnon rakentaja ja koen itsekin olevani samanlainen: teen työni mahdollisimman laadukkaasti ja haluan, että asiakkaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Lue Oton koko haastattelu klikkaamalla tästä.

Peab mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa 2019

Peab on ollut mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa vuodesta 2016 alkaen ja sijoittunut kaikkina kolmena vuotena kymmenen parhaan joukkoon kesäduunikilpailussa, joka järjestetään vuosittain kampanjaryhmän toimesta. 

Kampanjaan osallistuvat kesätyönantajat sitoutuvat seuraaviin periaatteisiin: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

 

 

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.