Teollisuus

Valmisbetoni ja kiviaines

Tuotantoyksikkömme on valmisbetonin, kiviainesten ja niiden käyttöön liittyvien palveluiden, mm. laadunvalvonnan ammattilainen.
Kiviainestoimintamme keskittyy lähes pelkästään oman betonituotantomme tarvitseman ensiluokkaisen soran toimituksiin.

Swerockin toimialueeseen kuuluu tällä hetkellä Etelä-Suomi (lähinnä Uusimaa), Länsi-Suomi (lähinnä Varsinais-Suomi) ja Pohjanmaa.
Nykyaikaiset tehtaamme ja kalustomme yhdessä hyvin koulutetun ja joustavan henkilökunnan kanssa takaavat täsmälliset ja joustavat betonitoimitukset. Kaikki tehtaamme kuuluvat kolmannen osapuolen valvontaan. Puolueeton ja säännöllinen laaduntarkastus varmistaa, että tuotteemme ovat luotettavia ja korkealaatuisia.

Nosturit

Lambertsson Oy / Nosturiasennus Virtanen on Suomen johtava torninostureiden vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Pienistä hydraulilinkuista jopa  100m metrin vapaisiin seisontakorkeuksiin yltäviin 1330 tonnimetrin torninostureihin ulottuva nosturikalustomme mahdollistaa tehokkaan tavaransiirron kaikenkokoisilla työmailla. Ammattitaitoinen asennus-, huolto- ja kuljettajahenkilökuntamme yhdistettynä kaluston suureen volyymiin ja jatkuvaan modernisointiin takaavat onnistuneen lopputuloksen kohteen nostosuunnittelusta lopputoteutukseen.

Ota yhteyttä!

Juha Helin

Toimitusjohtaja, Teollisuus

Puhelin: +358 40 0606 121
Sähköposti: juha.helin@swerock.fi

Veli-Pekka Virtanen

Osastopäällikkö, Lambertsson Oy

Puhelin: +358 40 0642 348
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.