Teollisuus

Valmisbetoni ja kiviaines

Teollisuusyksikkömme on valmisbetonin, kiviainesten ja niiden käyttöön liittyvien palveluiden ammattilainen. Kiviainestoimintamme keskittyy vahvasti betoniteollisuuden tarvitseman ensiluokkaisen soran toimituksiin. Meiltä saat kaikkia soralaatuja ja raekokoja, joita sorasta voidaan seuloa tai murskata. Valmistamme kiviaineksia myös tienrakentamiseen ja rakennusteollisuuden käyttöön. Valikoimiimme myös kuuluvat muun muassa maneesi- ja leikkihiekka sekä maisemakivet ympäristörakentamiseen.

Swerock toimittaa betonia ja  kiviaineita Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä Pohjanmaalla. Nykyaikaiset tehtaamme ja kalustomme yhdessä hyvin koulutetun ja joustavan henkilökunnan kanssa takaavat täsmälliset ja joustavat betonitoimitukset. Kaikki tehtaamme kuuluvat Inspecta sertifiointi Oy:n tarkastustoiminnan piiriin. Puolueeton ja säännöllinen laaduntarkastus takaa, että tuotteemme ovat luotettavia ja korkealaatuisia.

Nosturit

Lambertsson Oy / Nosturiasennus Virtanen on Suomen johtava torninostureiden vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Pienistä hydraulilinkuista jopa  100m metrin vapaisiin seisontakorkeuksiin yltäviin 1330 tonnimetrin torninostureihin ulottuva nosturikalustomme mahdollistaa tehokkaan tavaransiirron kaikenkokoisilla työmailla. Ammattitaitoinen asennus-, huolto- ja kuljettajahenkilökuntamme yhdistettynä kaluston suureen volyymiin ja jatkuvaan modernisointiin takaavat onnistuneen lopputuloksen kohteen nostosuunnittelusta lopputoteutukseen.

Yhteyshenkilö

Juha Helin

Toimitusjohtaja, Teollisuus

Puhelin: +358 40 0606 121
Sähköposti: juha.helin@peab.fi

Veli-Pekka Virtanen

Osastopäällikkö, Lambertsson Oy

Puhelin: +358 40 0642 348
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.