Työpäällikkö

Paikkakunta Turku

Haemme Turun yksikköömme työpäällikköä. Monipuolisessa tehtävässä vastaat rakennushankkeiden johtamisesta sekä osaltasi niiden aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Hallitset hankinnan ja resursoinnin koordinoinnin sekä työskentelet yrityksen toimintamalleja hyödyntäen.

Olet kustannustehokas, laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Toimit vastaavien työnjohtajien esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu myös tiivis yhteistyö hankinnan ja laskennan kanssa.

Sinulla on diplomi-insinöörin, rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto ja kokemusta korjausrakentamisesta sekä uudisrakentamisesta urakointipuolelta.

Odotamme sinulta lisäksi asiakaslähtöistä ja tavoitteellista ajattelutapaa, yhteistyötaitoa sekä nykyaikaisen tietotekniikan perussovellusten hallintaa.

Viimeinen hakupäivä 15.9.2019

Hae
Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Tuotantopäällikkö Petri Mäkitalo

Puhelin: +358 40 0607 481
Sähköposti: petri.makitalo@peab.fi

Yksikönjohtaja Petri Valkeinen

Puhelin: +358 408308140
Sähköposti: petri.valkeinen@peab.fi

Paikkakunta

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.