Projektipäällikkö

Paikkakunta Kuopio

Haemme nyt Kuopion yksikköömme projektipäällikköä.

Vastaat Kuopion yksikön projektien rakennuttamisen tehtävistä hankesuunnittelusta hallinnonluovutukseen. Monipuolisessa tehtävässä vastaat rakennushankkeiden suunnitteluohjauksesta ja hankejohtamisesta, vastaat osaltasi projektien etenemisestä aikataulussa laatu- ja kannattavuustavoitteiden mukaisesti. Hallitset hankinnan ja resursoinnin koordinoinnin sekä työskentelet yrityksen toimintamalleja hyödyntäen.

Olet kustannustehokas, laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Ymmärrät asuntoliiketoimintaa, olet kiinnostunut hyvästä asumisesta ja työskentelytapasi on asiakaslähtöinen. Pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti sovitussa aikataulussa pysyen. Olet aikaansaava, energinen ja innovatiivinen tiimipelaaja – oikea asenne on ratkaisevaa.

Tämä on tilaisuutesi päästä mukaan mahtavaan porukkaan tekemään huikeita taloja. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä liitä hakemukseen CV.

 

Viimeinen hakupäivä 9.8.2019

Hae
Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Juha Kuparinen

Puhelin: +358 50 539 6795
Sähköposti: juha.kuparinen@peab.fi

Paikkakunta

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.