Taloushallinnon assistentti

Paikkakunta Helsinki

Haemme myynti- ja ostoreskontraan taloushallinnon assistenttia.

Työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti ostoreskontran ja myyntireskontran hoitaminen, kuten laskujen tietojen tarkastaminen, niiden sähköinen kierrättäminen ja tiliöinti sekä myyntilaskutus ja suoritusten kohdistaminen myyntireskontraan.

Olet huolellinen, järjestelmällinen ja reipas. Sinulla on oma-aloitteinen ote työskentelyyn ja olet aidosti kiinnostunut taloushallinnon tehtävistä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

Tehtävä on määräaikainen noin kahden vuoden opintovapaan sijaisuus ja alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Viimeinen hakupäivä 19.7.2019

Hae
Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Maksuliikennepäällikkö Satu Hutri

Puhelin: +358 40 7676 162
Sähköposti: satu.hutri@peab.fi

Paikkakunta

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.