Paluumuuttajat

Tutustu Peabilta toisaalle töihin lähteneiden mutta takaisin palanneiden tarinoihin.

”Peabista jäi hyvä fiilis – tuntui luontevalta palata”

Antti Raatikaisen ura Peabilla alkoi kesätöistä vuonna 2004 ja venähti ensimmäisellä rupeamalla yhdeksän vuoden mittaiseksi. Kun hän palasi taloon kuuden vuoden tauon jälkeen, oli Peab kasvanut isoksi toimijaksi Suomessa. Vastaava työnjohtaja nauttii, kun näkee rakennuksen nousevan korkeuksiin eikä töissä tarvitse pukeutua kauluspaitaan.

”Onnellisuus syntyy työ- ja kotiasioiden tasapainosta”

Laskentapäällikkö Riina Leponiemelle paluu Peabille helpotti työ- ja kotiasioiden yhteensovittamista, kun perheen esikoinen oli juuri menossa ekaluokalle. Myös luvatut etenemismahdollisuudet muuttuivat todeksi pian Peabille siirtymisen jälkeen. Nyt Riina on viihtynyt laskentapäällikkönä jo kahdeksan vuotta.

”Arvostan ison yrityksen vakautta ja vahvaa edelläkävijyyttä”

Sopivasti uusia haasteita ja omien vahvuuksien hyödyntämistä sekä lämminhenkinen työyhteisö ja kannustava esimies. Swerockille kuuden vuoden tauon jälkeen palannut myyntipäällikkö Juha-Pekka Rauhalinna kiittelee työantajaansa. ”Olen kaikin puolin tyytyväinen paluuseeni.”

”Monipuolinen työ houkutteli takaisin kahdesti”

Projektipäällikkö Juha Paavilainen on kaksinkertainen paluumuuttaja – hän on tullut takaisin Peabille toiselta työnantajalta kahteen otteeseen. Molemmilla kerroilla takaisin ovat vetäneet monipuolinen työ, hyvät työkaverit ja etenemismahdollisuudet. ”Uutta on kiva kokeilla, mutta Peabille on ollut hyvä palata”.

”Oli ilo palata työpaikkaan, jossa yhteisöllisyys on omaa luokkaansa”

Olli Vähätalo palasi neljän vuoden jälkeen toiselta työnantajalta Swerockille ajojärjestelijäksi ja tilauskeskuksen hoitajaksi. Kotipaikkakunnalle paluun lisäksi hän sai tutut, mielekkäät työtehtävät, mutta eniten vaakakupissa painoi kuitenkin työpaikan poikkeuksellisen hyvä yhteishenki.