Rakentamisen kesätyöt

Haemme vuosittain kesätyöntekijöitä työmaillamme haalariharjoittelijoiksi sekä työnjohto- ja työmaainsinööriharjoitteluun. Hae tästä omalle paikkakunnallesi kesätöihin:

Kokemuksia rakennusalan kesätyöstä Peabilla

Robert, työnjohtoharjoittelu kesä 2020: ” Peabilla olin töissä ensimmäistä kesää, mutta yritys on kiinnostanut minua jo pitkään. Peabin työmailla on aina hyvä ilmapiiri, ja ihmiset tekevät asiat kunnolla. Rakennusalalla riittää aina hyvälle tekijälle töitä. Työmaalla näkyy heti, jos joku ei arvosta omaa työtään. Itse haluan jakaa töitä ja antaa palautetta tasapuolisesti.” Lue lisää >>

Anna, haalariharjoittelu kesä 2020: ” Valitsin Peabin, koska olin huomannut työmaiden ohi kulkiessani, että yritys on mukana kiinnostavissa hankkeissa. Työhaastattelussa innostuin kovasti, koska tunnelma oli niin rento. Tahti työmaalla on kova, mutta silti olen ehtinyt jutella työkavereideni kanssa muustakin kuin töistä.” Lue lisää >>

Anton, työnjohtoharjoittelu kesä 2019: ”Sain tosi hyvän perehdytyksen Peabille ja tälle työmaalle. Hyvään perehdytykseen mielestäni kuuluu se, että pääsee tutustumaan työkavereihin ja työmaahan ja se edellyttää sitä, että työmaalle tultaessa ei ole liian kiireinen tilanne ja perehdytykseen on varattu oikeasti aikaa.” 

Tuomas, työmaainsinööriharjoittelu kesä 2019: ”Minun mielestä Kunnon Rakentaja sitoutuu itse tuotteeseen ja tekee siitä niin hyvän, kun vain itse pystyy. Ja nämä arvot todella toteutuvat Peabilla.”

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.