Rakennamme kunnon kouluja ja päiväkoteja

”Me Peabilla rakennamme laadukkaita kouluja eri-ikäisille oppijoille ympäri Suomen. Kunnon koulu palvelee opettamista ja oppimista parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme myös tunnustettu koulujen peruskorjausten erikoisosaaja.” – Peab Oy:n toimitusjohtaja Mika Katajisto

Chydeniuksen koulu, Kokkola

Chydeniuksen alakoulu Kokkolassa on käyttäjiensä näköinen koulurakennus. Rakennus soveltuu monenlaiseen toimintaan ja on helposti muunneltavissa. Näin tilat palvelevat muuttuvia tarpeita myös tulevaisuudessa. Tutustu referenssiin!

Veikkolan koulu, Veikkola

Veikkolan koulun moderni oppimisympäristö kannustaa lapsia ja nuoria inspiroitumaan ja kokeilemaan uutta. Muunneltavat tilat mahdollistavat uudenlaisten työtapojen kehittämisen ja tukevat opetussuunnitelmaa. Viereisen Veikkolan päiväkodin tilat on tehty lasten leikin ja liikunnan ehdoilla. Tutustu!

”Peabilla on vahva ja monipuolinen kokemus turvallisten, terveellisten ja nykyaikaisten koulujen ja päiväkotien rakentamisesta. Olemme tehneet paljon laadukkaita kouluja ympäri Suomen, ja olemme ylpeitä osaamisestamme.

Olemme toteuttaneet kouluhankkeita lähes kaikilla erilaisilla urakkamuodoilla, joista yksi varsin yleinen on KVR-hanke. Siinä vastaamme rakentamisen lisäksi myös suunnittelusta.

Peab on tunnettu ja tunnustettu korjausrakentamisen erikoisosaaja, ja teemme laajasti koulujen peruskorjauksia. Korjausrakentaminen on tutkitusti ilmastoteko, kun esimerkiksi kiinteistön elinkaari pitenee.

Kunnon koulun ja päiväkodin rakentaminen lähtee aina huolellisesta suunnittelusta – onhan koulun tehtävä palvella opettamista ja oppimista parhaalla mahdollisella tavalla. Modernit koulurakennukset ovat joustavia ja muunneltavia ja tukevat uutta opetussuunnitelmaa.

Viihtyisässä, inspiroivassa ja terveellisessä oppimisympäristössä kaikkien on hyvä olla. Rakennamme nykyajan koulurakennukset niin, että ne vastaavat muuttuviin tarpeisiin pitkälle tulevaisuuteen.

Viihtyisässä, inspiroivassa ja terveellisessä oppimisympäristössä kaikkien on hyvä olla.

Mika Katajisto, Peab Oy:n toimitusjohtaja

"Olemme saaneet tehdä monipuolisesti laadukkaita tiloja eri-ikäisille oppijoille. Olemme rakentaneet esimerkiksi päiväkoteja, peruskouluja, ammattiopistoja, lukioita, terveydenhuolto-oppilaitoksia, ammattikorkeakouluja ja yliopistoja.

Kosteudenhallinta on meillä Peabilla ykkösasia. Se alkaa jo suunnittelupöydältä: varaudumme rakentamisaikatauluissa materiaalien suojaukseen ja riittäviin kuivumisaikoihin. Toteutamme viikoittain kosteudenhallintakierrokset kaikissa kohteissamme. Jos havaitsemme virheen tai epäkohdan, puutumme siihen heti.

Laadukkaassa suunnittelussa korostuvat myös energiatehokkuus, sisäilmaolosuhteet, kustannustehokkuus ja rakennuksen elinkaari.

Koulurakentaminen on yhteiskuntarakentamista parhaimmillaan. Kouluilla on tärkeä rooli yhteisöissä. Hyvä koulu on sivistyksen ja kulttuurin perusta. Monet koulut palvelevat alueensa asukkaita kouluajan ulkopuolella monipuolisessa harrastus- ja kulttuurikäytössä."

Mika Katajisto on Peab Oy:n toimitusjohtaja.

Katso lisää

Katso kaikki referenssit

Rakennamme koteja, joissa ihmisten on hyvä asua. Rakennamme toimitiloja, joissa ihmisten on hyvä tehdä töitä. Rakennamme päiväkoteja ja kouluja, joissa on hyvä kasvaa ja oppia. Rakennamme sairaaloita ja terveyskeskuksia, joissa kaikilla on turvallista olla. Tutustu referensseihin!