Rakennamme kunnon kauppoja

”Me Peabilla rakennamme vuosittain lukuisia kauppoja ympäri Suomen. Kokeneena yhteiskuntarakentajana haluamme olla mukana luomassa ihmisille palveluita, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.” – Peabin pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen yksikönjohtaja Jarkko Mattila

S-market Klaukkala ja Pukinmäki

Peab rakensi kaksi nykyaikaista ja energiatehokasta liikerakennusta HOK-Elannolle. Helsingin Pukinmäkeen nousseen kuusikerroksisen liikekeskuksen sydän on moderni S-market, ja Nurmijärven Klaukkalaan valmistui yksi Suomen suurimmista S-marketeista.

”Kaupan merkitys on usein kokoaan suurempi, sillä kaupat luovat alueille palveluita ja yhteisöllisyyttä. Meillä Peabilla on vahva ja pitkäaikainen kokemus laadukkaiden ja nykyaikaisten kauppojen ja liikekeskusten rakentamisesta.

Rakennamme vuosittain lukuisia uusia kauppoja ympäri Suomen. Olemme toteuttaneet kauppahankkeita lähes kaikilla erilaisilla urakkamuodoilla, kuten KVR-hankkeina, joissa vastaamme rakentamisen lisäksi myös suunnittelusta.

Päivittäistavarakaupan rooli on merkittävä alueen asukkaille ja elinvoimalle. Siksi meille on kunnia päästä toteuttamaan näitä hankkeita ja olla mukana nostamassa paikallisten palveluiden tasoa. On hienoa, että kokeneena yhteiskuntarakentajana voimme osaamisellamme tuoda oman panoksemme koko yhteisön hyvinvointiin.

On hienoa, että voimme tuoda osaamisellamme oman panostuksemme koko yhteisön hyvinvointiin.

Jarkko Mattila, Peabin pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen yksikönjohtaja

Kauppojen ja liikekeskusten rakentaminen vaatii paljon erityisosaamista. Meillä Peabilla on töissä taitavia, ammattiylpeitä ja motivoituneita rakentajia. Huolellinen suunnittelu, tinkimätön kosteudenhallinta, asiantunteva työmaan johtaminen sekä lupauksemme rakentaa kerralla kuntoon ovat työmme laadun tae.

Meillä on pitkä historia kauppojen rakentamisesta. Tunnemme ylpeyttä asiakkaiden luottamuksesta.

Ymmärrämme kaupan ja kauppiaiden tarpeita – kuten vaikka sen, miten kylmälaitteiden asentamiset sovitetaan omaan urakkaamme. Aikataulutus ei saa pettää: kun kauppa aukeaa, kaiken on oltava kunnossa. Hankkeet sujuvat sutjakkaasti ja hyvässä hengessä, kun tunnemme asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme.

Ihmiset tarvitsevat aina päivittäistavarakauppoja ja palveluita. Vaikka suhdanteet vaihtelevat, uusia kauppoja rakennetaan tasaiseen tahtiin.

Meille Peabilla on kunnia-asia olla mukana ihmisten arjessa. Nykyaikaiset kaupat ja liikekeskukset heijastavat myös tärkeitä arvovalintoja. Keskeinen sijainti, saman katon alta löytyvät palvelut, ympäristöystävälliset ratkaisut ja rakennusten energiatehokas suunnittelu takaavat kaupoille kestävän ja pitkäaikaisen elämän.

Jarkko Mattila on Peabin pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen yksikönjohtaja.