Kohti turvallisempaa työympäristöä

Työturvallisuus on asia, josta yhtiössä ja yhtiön työmailla ei tingitä. Meille on erittäin tärkeää huolehtia omasta ja työkavereidemme turvallisuudesta. Haluammekin nollata työtapaturmiemme määrän, jotta jokainen meistä pääsisi työpäivän jälkeen ehjänä kotiin.

Peabin turvallisuus

Systemaattinen työturvallisuuteen painostaminen on näkynyt selvästi tapaturmataajuutemme positiivisena kehittymisenä. Viimeiseksi kuluneiden kymmenen vuoden aikana tapaturmataajuutemme on laskenut alle viidesosaan aiemmasta tasosta. Yli 30 päivän poissaolon aiheuttavia tapaturmia sattuu työmaillamme nykyään erittäin harvoin.

Vähentääksemme edelleen tapaturmien määrää työskentelemme systemaattisesti työturvallisuusasioiden kehittämiseksi, niin työturvallisuusviikkojen, turvallisuusauditointien ja -koulutusten avulla.

Työterveys ja turvallisuus Peabilla

Rakennamme tulevaisuuden kestävää yhteiskuntaa. Turvallisuusasiat ovat osa päivittäisiä prosessejamme ja  järjestelmiämme. Panostamme turvallisuustyössämme ennalta ehkäisevään toimintaan. Tunnistamme järjestelmällisesti toimintamme turvallisuusriskit ja poistamme tai minimoimme ne.

Tarjoamme henkilöstöllemme turvallisen ja terveellisen työympäristön sekä parannamme jatkuvasti toimintaamme. Seuraamme dokumentoidusti toiminnassamme sattuvia tapaturmia ja läheltä piti -tilanteita sekä tiedotamme niistä avoimesti. Otamme koko henkilöstömme mukaan työterveyden ja -turvallisuuden kehittämiseen. Olemme sitoutuneet nolla tapaturmaa -tavoitteeseen.

Täytämme tavoitteet ja teemme päätökset alla olevien periaatteiden mukaan:

  • Toimimme vastuullisesti, turvallisuutta ja terveyttä edistävästi.
  • Korkealle asetetut työterveys- ja työturvallisuustavoitteemme johtavat jatkuvaan parantamiseen.
  • Työterveys- ja työturvallisuustyömme on järjestelmällistä ja tavoitteellista.
  • Varmistamme, että työmme täyttää kaikki työterveys- ja työturvallisuusvaatimukset.
  • Kehitämme jatkuvasti osaamistamme.
  • Sidosryhmiemme kanssa käytävä vuoropuhelu perustuu luottamukseen ja yhteistoimintaan.
  • Lainsäädännön määräykset ovat meille vähimmäisvaatimuksia.

Pohjoismaisena yhteiskuntarakentajana kannamme vastuumme.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.