Toimintajärjestelmä - tärkeä osa johtamista

Toimintajärjestelmä on tärkeä osa yrityksemme johtamista.Toimintajärjestelmä tarjoaa meille välineet yhtenäisiin toimintatapoihin sekä toiminnan kehittämiseen. Toimintajärjestelmän avulla pyrimme samalla varmistamaan niin omistajien, asiakkaiden kuin henkilöstön asettamien odotusten täyttymisen.


Peab on rakennusalan yritys, jonka tärkein tavoite on ehdoton laatu ja ammattitaito rakennusprojektin kaikissa vaiheissa. Laatuun liittyvät ennakoivat toimenpiteet on sisällytetty osaksi päivittäisiä prosessejamme ja eri järjestelmiämme, joita sitoudumme noudattamaan.

Tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme edellytys. Pyrimme rakentamaan pitkäaikaista, rehellisyyteen ja luotettavuuteen perustuvaa yhteistyötä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilöstömme kanssa.

Toimintamme on innovatiivista ja joustavaa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintatapojamme ja samalla parantamaan laadunhallintajärjestelmämme vaikuttavuutta koko yrityksen laajuudella.  

Toimintajärjestelmämme on sertifioitu Inspectan toimesta seuraavien standardien mukaisesti:

  • laatu (ISO 9001)
  • työterveys ja-turvallisuus (OHSAS 18001)
  • ympäristö (ISO 14001)

Puhummekin usein toimintajärjestelmän mukaisesta toiminnasta ja sertifikaateista, mutta yksinkertaisesti se tarkoittaa, että ensin suunnitellaan hyvin ja sitten tehdään miten on suunniteltu ja sovittu.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.