Peab rakentaa Seinäjoen Itikanmäelle lähes 300 uutta asuntoa

Viides asuinkerrostalo harjakorkeudessa

Peabilla on Seinäjoen Itikanmäellä käynnissä kaksi asuinkerrostalokohdetta. Toinen rakenteilla olevista kohteista, As Oy Itikanmäen Orvokki on nyt harjannostajaisvaiheessa ja juhlaa vietetään perjantaina 21.4.2017.

As Oy Itikanmäen Orvokki on viides kortteliin valmistuva kohde. Orvokkiin valmistuu 54 asuntoa ja uudet asukkaat pääsevät muuttamaan koteihinsa syyskuussa 2017.  Peab rakentaa alueelle vielä kaksi muuta asuinkerrostaloa. Korttelin valmistuttua alueella on seitsemän asuinkerrostaloa, lähes 300 uutta kotia ja runsaat 500 asukasta. Viimeisimmät kaksi taloa valmistuvat vuoden 2020 aikana.

”Itikanmäestä on muotoutunut yksi merkittävimmistä uusista asuinalueista aivan Seinäjoen kaupungin keskustan läheisyydessä. Silti kortteli sijaitsee rauhallisessa miljöössä, jonka sisäpihan muodostaa kaunis ja viihtyisä puistoalue. Tästä kohteesta olemme Seinäjoella erityisen ylpeitä”, toteaa yksikönjohtaja Miikka Voipio Peabilta.

Lisätietoja:
Miikka Voipio, yksikönjohtaja, Peab Oy, puh. +358 40 713 2062, miikka.voipio@peab.fi

www.peab.fi

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 14 000 henkeä, joista Suomessa noin 750 henkilöä. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 4.9 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.