Onnistunut putkiremontti

Toteutamme taloyhtiöille ja rakennuttajille monipuolisia saneerauspalveluita, kuten putkiremontteja, perusparannuksia ja vaativia erityiskorjauksia. Toimintamme pohjaa ammattitaitoon ja vuosien kokemukseen linjasaneerauksista.

Vakiintunut oma toimintamalli putkiremontteihin

Teemme saneeraukset asukkaita ja heidän kotejaan kunnioittaen. Projekteissamme kiinnitetään erityishuomiota henkilökohtaiseen palveluun, osakkaiden vaikutusmahdollisuuksiin sekä aktiiviseen viestintään. Onnistunut putkiremontti lähtee huolellisesta suunnittelusta, jossa asukkaiden toiveet ja vaikutusmahdollisuudet on huomioitu. Varmuutta ja sujuvuutta projektiin tuo Peabin putkiremontteihin kehittämä toimintamalli, jossa isonkin tiimin jokainen jäsen tietää, mitä häneltä missäkin vaiheessa odotetaan.

Sertifioitua laatua

Peabin putkiremonteille on myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti todistuksena toiminnan laadusta ja jatkuvasta kehityksestä. Meillä on myös  ISO 14001 -sertifikaatti ympäristöasioiden hallinnasta ja tuloksellisesta ympäristön suojelusta sekä OHSAS 18001 -sertifikaatti työterveyden ja -turvallisuuden vaalimisesta. Lisäksi Peabilla on Rakentamisen Laatu ry:n (RALA) myöntämä pätevyys.

Katso lisää: onnistunutputkiremontti.fi

Ota yhteyttä

Ilkka Laakeristo

Yksikönjohtaja, PKS korjausrakentaminen

Puhelin: +358 40 767 6187
Sähköposti: ilkka.laakeristo@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.