Hae

Fibertekniker, Peab Anläggning AB, Region Väst, Uddevalla

Peab Anläggning satsar vidare på fiberutbyggnaden i Västra Götaland. Motiveras du av mötet med andra människor och innovation? Då kanske du är vår nya fibertekniker, läs vidare och skicka in din ansökan redan idag. Om tjänsten som Fibertekniker So...

Höstpraktik, Peab Sverige AB, Borås/Alingsås

Borås/Alingsås Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör höstpraktik hos oss och få erfarenhet av hur det är att jobba i Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv. Som student har du gott om kunskap,...

PEAB - Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Työllistämme Pohjoismaissa 15 000 henkeä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5.2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan...

Käännetty verovelvollisuus

Peab Oy ja Peab Infra Oy ovat arvonlisäverolain 8c §:n (686/2010) 1 momentissa tarkoitettuja rakentamispalveluja harjoittavia elinkeinon harjoittajia, joille tapahtuvaan arvonlisäverolain 31 §:n 3 momentin 1 kohdassa tarkoitettujen rakentamispalvelujen myyntiin sovelletaan ns. käännettyä verovelvollisuutta.

Jyväskylä

Vapaudenkatu 48-50 40100 Jyväskylä

Seinäjoki

Torikatu 13G, 2.krs 60100 Seinäjoki

Vaasa

Rauhankatu 23 65100 Vaasa

Kehitämme asiakkaiden tarpeisiin sovitettuja tilaratkaisuja

Asiakaslähtöisyys on keskeinen tekijä Peabin toiminnan taustalla. Haluamme ymmärtää kohderyhmiämme ja heidän toiveitaan. Hankimme asiakkaidemme tarpeet täyttäviä, liiketoiminnallista mahdollisuuksia omaavia maa-alueita ja konseptoimme niihin toimitiloja tai asuinalueita ja koteja.

Oppilaslaitosyhteistyö osana liiketoiminnan kehittämistä

Yhteistyö alan oppilaitosten kanssa on tärkeä osa toimintaamme. Teemme aktiivista ja monipuolista yhteistyötä muun muassa Tampereen teknillisen yliopiston ja Helsingin Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa.

Peab-konsernin Tietosuojakäytäntö Suomessa

Tältä tietosuojaa koskevalta sivustolta löydät Peabin tietosuojaselosteet, sekä yleistä tietoa tietosuojasta ja oikeuksiesi toteuttamisesta Peabilla.

Tilaajavastuulaki

Tilaajavastuulaki velvoittaa Peabia tilaajana selvittämään, että sopimuskumppanimme täyttävät sopimuspuolina ja työnantajina lakisääteiset velvoitteensa. Lähtökohtaisesti laki koskee työsuoritusten tilaamista. Lain tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua ja työehtojen noudattamista eli torjua harmaata taloutta.

Peabin värimääritykset ja logot

Peab-oranssi Peab-vihreä PMS 7578 C CMYK 0,70,80,0 RGB 235,102,49 NCS S0585-Y70R PMS 336 CMYK 100,0,70,40 RGB 0,107,76 NCS S5040-B90G Avaa ja tallenna Peabin logot käyttöösi alla olevista linkeistä. Peab-logo vihreä / oranssi Peab-logo eps-tiedostona Peab-logo pdf-tiedostona Peab-logo jpg-tiedostona Peab Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja -log...

Korjausrakentaminen

Peab on tunnettu ja tunnustettu saneerausten erikoisosaaja.

Onko sinulla tontti tai maa-alue, jota olet ajatellut kehittää tai myydä?

Ota rohkeasti yhteyttä niin aloitetaan keskustelu. Meillä on monipuolista ammattitaitoa ja kokemusta sekä resurssit maa-alueiden ja kiinteistöjen tuottavaan kehittämiseen. Keskitymme kasvukeskuksiin ja pyrimme olemaan paikkakunnan parhailla ja vetovoimaisimmilla paikoilla.

Käyttötarkoituksen muutos

Käyttötarkoituksen muutos, kuten vanhojen laitosten tai liikekiinteistöjen muuttaminen uusiksi asunnoiksi, on usein toimiva ratkaisu hyödyntää hyvä sijainti tai käyttämätön liiketila uudelleen.

Saneeraamme toimitiloja

Asiantuntemuksen ja laajan kokemuksen ansiosta tarjoamme ammattimaisen projektinhallinnan ja laadukkaan lopputuloksen, olipa kyseessä sitten julkisrakennuksen perusparannus tai vaikka vanhan toimistotilan modernisointi. Meille on tärkeää kunnioittaa jokaisen kohteen erityispiirteitä ja löytää toimivat sekä kohteeseen sopivat ratkaisut. Tärkeimpi...

Onnistunut putkiremontti

Toteutamme taloyhtiöille ja rakennuttajille monipuolisia saneerauspalveluita, kuten putkiremontteja, perusparannuksia ja vaativia erityiskorjauksia. Toimintamme pohjaa ammattitaitoon ja vuosien kokemukseen linjasaneerauksista.

Kampin Huippu

Kampin Huippu sijaitsee ydinkeskustassa, Annankadun ja Kansankoulunkadun kulmassa. Se koostuu kolmesta kiinteistöstä: vuonna 1955 rakennetusta Oy Kampintalosta, vuonna 1987 valmistuneesta KOy Annankatu 32:sta sekä vuonna 1923 rakennetusta KOy Kampinmäestä.

Laajuus
35000 rm3, bruttoala 9560 rm2, uusi kerrosala 2730 k-m2
Aika
2014
Urakkasumma
13,4 MEUR
Urakoitsija
Peab Oy
template
template
template

template

template

template

template

Laajuus
template
Aika
template
Asiakas
template
Urakkasumma
template
Arkkitehti
template
Urakoitsija
template
Tila
template
Tila
template
Valmistuminen
template
Asuntoja
template
Huoneita
template
Asuinpinta-ala
template
Tontin pinta-ala
template
Myyntihinta
template
Velaton hinta
template
Yhtiövastike
template
Myynnin aloitus
template
Myynnin aloitus
template
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.