Näin toimimme Peabilla korona-epidemian aikana

Peab – Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja

Peab on Pohjoismaiden suurimpia yrityksiä. Sen myötä meillä on suuri vastuu yhteiskunnasta, etenkin nyt, kun yhteiskuntaan ja koko maailmaan vaikuttaa COVID-19 –pandemia. Merkittävänä työnantajana turvaamme työntekijöitä, asiakkaita, alihankkijoita ja toimittajia sekä muita yhteistyökumppaneita.

Meille Peabilla on tärkeätä tehdä kaikki voitava pysyäksemme rauhallisena, estääksemme tartunnan leviämisen ja jatkaaksemme liiketoimintaamme. Näin tuemme ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Keskitymme toimintamme jatkumiseen, mikä osaltaan pitää myös yhteiskunnan toiminnassa.

Mitä järjestelyjä olemme tehneet Peabilla

Olemme perustaneet koronavalmiusryhmän, joka seuraa työvoimatilannetta ja työmaiden mahdollisia häiriötekijöitä toistaiseksi päivittäin. Se seuraa THL:n, Rakennusteollisuus ry:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia ja jakaa tarvittavia toimintaohjeita työmaille ja henkilökunnalle.

Olemme ohjeistaneet henkilökuntaa mahdollisuuksien mukaan siirtymään etätöihin. Kokoukset ja koulutukset toteutetaan verkossa etäyhteyksillä. Pidämme henkilökuntamme informoituna vallitsevasta tilanteesta monin eri tavoin.

Pystymme myös palvelemaan asiakkaitamme entistä kattavammin digitaalisesti.

Meiltä voi ostaa asunnon digitaalisesti ja toimitilapuolella tarjoamme opastettuja, virtuaalisia digikierroksia pääkonttorillamme Ultimes Business Gardenissa. Konttoreillamme on minimimiehitys, mutta muutoin koko henkilökuntamme on edelleen tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse.

Rakennustyömaiden työt jatkuvat

Työ rakennustyömaillamme jatkuu edelleen tietyin erityisjärjestelyin. Rakennustyömailla toteutamme kahvi- ja lounastauot porrastetusti ja työmaakokoukset pidämme mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksin. Lisäksi olemme tehostaneet siivousta.

Työntekijöiden välinen etäisyys myös työtehtävissä pidetään mahdollisuuksien mukaan suositusten mukaisena. Työmaavierailut rajoitamme työn suorittamisen kannalta olennaisiin henkilöihin. Yhteistyössä oman henkilökuntamme ja alihankkijoiden kanssa pyrimme toteuttamaan hankkeet aikataulussa valmiiksi tilaajille.

Näillä erityisjärjestelyillä haluamme pitää toiminnan käynnissä, turvata työntekijöitämme, asiakkaittemme liiketoimintaa ja kodin ostajien haaveiden toteutumista.

Lisätietoa: Mika Katajisto, toimistusjohtaja
p. 040 570 1025 tai s-posti: mika.katajisto@peab.fi

Digitaalinen asuntokauppa | peabkoti.fi

Peabilla asuntokaupan teko onnistuu digitaalisesti, vaikka kotisohvalta »

Virtuaalinen vierailu Business Gardeniin | businessgarden.fi

Voit vierailla virtuaalisesti Business Gardenissa silloin kun se sinulle sopii parhaiten »