Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

YK:n pakolaisjärjestö UNHCR saa myös tänä vuonna tukensa Peabilta. UNHCR säästää ihmishenkiä ja taistelee pakolaisten oikeuksien puolesta.

Tämän vuoden lahja tarkoittaa muun muassa sitä, että annamme "Better Shelter" - parempaa suojaa. UNHCR pyrkii jatkuvasti parantamaan paossa olevien ihmisten asumista. Tämän tyyppinen hätäsuoja tarjoaa paremman suojan pidempään, kuin perinteiset teltat. Paossa olevat perheet saavat turvallisemman nukkumispaikan valtavan huolen aikana.

Talven tullessa ihmiset ovat erityisen haavoittuvia. Monissa osissa maailmaa - ja etenkin Syyrian ympäristössä, miljoonat ihmiset asuvat väliaikaisissa asunnoissa, joita on usein vaikea lämmittää kylmän iskiessä. "Better Shelter" - on silloin turvallisempi ratkaisu, joka tarjoaa useita etuja verrattuna telttaan. UNHCR: n pakolaiskoti "Parempi turvakoti" tarjoaa pakolaisperheelle turvallisen ja ympäristöystävällisen kodin. Better Shelter -pakolaiskodissa on lukittava ovi, avattavat ikkunat, kovat seinät ja se on lämpöeristetty. Aurinkopaneeli antaa kotiin sähköä.

Hemsida_unhcr_2021_eng.png